Yerel seçimler de geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlere 33 gün kala Manisa’da vatandaşlara hitap ediyor.

Yerel seçimler de geri sayım başladı!
Yayınlama: 27.02.2024 15:08:12
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçimlere 33 gün kala Manisa’da vatandaşlara hitap ediyor.

Erdoğan’ın vatandaşlara hitabından öne çıkanlar şu şekilde;

Tarihimize güneş gibi doğan Manisa’da sizlerle birlikte olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Sanayinin, tarımın, emeğin şehri Manisa bugün yine bir başka güzel.

Cumhur İttifakı 31 Mart’ta  Allah’ın izniyle Manisa’da yeni bir destan yazacaktır. Kendi partisine sözünü geçirmediği halde borusunu burada öttürmek isteyenler var. Manisa’nın da desteğiyle onu da özgürleştirerek, prangalarından kurtaracağız. Akıbeti 13 kez seçim kaybeden bir önceki gibi olacak. Vizyonu, programı olmayan bağırır çağırır gider.

Karamsarlık illetine kapılmadığımız sürece her şeyin üstesinden geliriz. Türkiye’nin sıkıntıları yok mu elbette var. Bunları çözecek olan irade de yine bizdedir.

Nerede teröristan, nerede terör örgütleri hepsi şu an darmadağın. Uzunca süredir yaşadığımız bütün saldırıların, kimi politikalarımızın eksik kalmasından kaynaklanan meseleleri birer birer çözüme kavuşturacağız.

Ekonomide sıkıntılar yıl sonundan itibaren hızla hafifleyecek. Vatandaşlarımızın her biri ülkenin büyümesiyle ortaya çıkacak kaynaktan hak ettiği payı alacaktır. Geçmişte bunu sağladık.

Şimdi emniyete sordum alanda ne kadar Manisalı var. Verdikleri cevap 45 bin.

Milleti umursamayan muhalefet anlayışının, sorumsuz politikaları yaşadığımız sorunların üzerine tuz biber ekti. PKK ve FETÖ gibi terör örgütleriyle hareket etmekten çekinmemiştir. Gizli ittifakları unutmadık. İstanbul ve Mersin gibi yerlerde kurulan kirlik ittifakların farkındayız. Bunlarda mertliğin, delikanlılığının zerresi olmadığı için her işlerini gizli saklı yapmayı adet haline getirdiler.

SON DAKİKA: Yerel seçime geri sayım... Erdoğan Manisada...

CHP’nin kurduğu ittifaklarda açıklık var mı? CHP Genel Başkanı’nı kimse takmıyor. Nerede, kimlerle demlendiği belli değil. 3-5 belediye için siyasi bölücülere teslim olunmaz. Bu muhalefet politikasının Türkiye’ye verecek hiçbir şeyleri yoktur. Muhalefet tarafı sadece konuşur. Sadece küçük menfaatlerini korumaya bakar.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.