Yıldırım Gençlik Merkezi açıldı

Yıldırım Gençlik Merkezi açıldı
Yayınlama: 14.03.2024 18:05:00
A+
A-

Yıldırım’da gençlere yönelik yeni bir hizmet noktası daha açıldı. Yıldırım Gençlik Merkezi,  17.30’da düzenlenen törenle hizmete girdi. Törene Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak da katıldı.

Merkezde; kütüphane, spor salonu, bilgisayar laboratuvarı, kurs ve atölye alanları gibi birçok imkan bulunuyor.

Törende konuşan AK Parti Genel Başkan vekili Efkan Ala’nın konuşmalarından satır başları şöyle;

“Sizlerin iyiliğini düşünüyor ve sizlere ne yapabiliriz diye gece gündüz çalışıyor ve gayret ediyor. Bunu bilin ve o bahsettiklerinizi inşallah burayı daha çok kullanırsınız. Simdi size önem veren spor bakanımız da geldi. Ondan sonra şimdi onlar sizinle bir araya gelecek ve sizler daha fazla hizmet yapmak, daha fazla eğitim bulmak için her türlü gayretin içindeyiz.  Hepinize hayırlı uğurlu olsun Evet aslında sayın genç kardeşlerimizle hazır mıyız? Gelecek sporcuları hazır mıyız? Hazır mıyız?”

Gençlik ve Spor bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ın konuşmalarından satır başları şöyle;

“Yakınınızda Türkiye’nin en önemli spor tesislerinden bir tanesi var. Bu süreçte de birbirinden farklı etkinlikler kazandıracağız. Bu çocukları da Beşiktaş’ın diğer farklı ülkelerden burada bağırıyorum. Buradan sesleniyorum  Çocuklarınızı uyuşturucudan kurtarmak istiyorsanız spora evet demelisiniz.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yirminci yılda onlarca binlerce çeşit yaptığı şeyler oldu. Türkiye’nin bakın sadece yirmi üç yılda politik değeri olmak üzere yedi yüz tane imza bu iki yüz elli üç arasında on milyar çocuğumuz var.  İşte bir çocuğumuz için umut olabilmek adına  Türkiye’nin genelinde devam ediyoruz. Devam ediyoruz.

Yine yine yetenekle beraber dört milyon çalışanımızın yeteneklerini sergilediği alanlar açtık. Bursa’da Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız teşekkür ediyoruz. Bursa Atatürk spor salonunun teşkilatı inşallah iki yılda bitirip teslim edeceğiz. Bursa Büyükşehir Belediyesiyle yine Bursaspor bahçesi hazır. Bizler Bursa’ya spor aşkını aşılamaya devam edeceğiz. Ben çalışmaya devam, hizmete devam diyorum. Sayın Cumhurbaşkanı tekrardan hayırlı uğurlu olsun diyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Teşekkür ediyorum.  Merkezimizin açılışını da gerçekleştirmiş olacağız.”

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.