3. Bursa Fotoğrafçılar Maratonu’nun ödül töreni

3. Bursa Fotoğrafçılar Maratonu’nun ödül töreni
Yayınlama: 10.07.2023 19:33:10
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği (BUFSAD) işbirliği ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) desteğiyle düzenlenen 3. Bursa Fotoğrafçılar Maratonu’nun ödül töreni ve sergi açılışı, Tayyare Kültür Merkezi’nde düzenleniyor.

Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serpil Savaş’ın konuşmalarından satır başları şöyle;

3. Fotoğrafçılar maratonu Bursa’da gerçekleştirmiş olmak bizleri heyecanlandırıyor. Ülkemizin pek çok şehrinden fotoğrafçı dostlarımızı 4 gün Bursa’da ağırladık.

“BURSA TÜRKİYE’NİN EN GÜZEK KENTLERİNDEN BİR TANESİ”

Bursa, 4 mevsimin ışığıyla bence Türkiye’deki en özel kentlerinden bir tanesidir. Türkiye’deki önemli bir fotoğraf etkinliğinin başkentidir. Kurumların bizlere sunmuş olduğu desteklerde birbirinden kıymetli. Ben katılımcı herkesi kutluyor ve nice organizasyonlarda bir araya gelmeyi diliyorum.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan’ın konuşmalarından satır başları şöyle;

Bursa bir çok özelliği ile ön plana çıkan bir şehirdir. Ulusal ve uluslararası pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz.

TOPLAM ÖDÜL 100 BİN LİRA

Pek çok etkinlik ve yarışmalar düzenliyoruz. Cuma günü tanıttığımız Dede Korkut kitabı günlerdir gündemden düşmüyor. Bu yıl 3’ncüsünü düzenlediğimiz fotoğraf maratonun ödül töreni için bir araya geldik. Bursa ağırlıklı olmak üzere pek çok ilinde aralarında olduğu 19 şehirden 300 fotoğrafçı başvurdu. Toplam 100 bin lira ödül verdiğimiz yarışmamızın katılımcılarını tebrik ediyorum. Düzenlenen törenin devamında dereceye giren yarışmacılar ödüllerini alarak, fotoğraflarını tanıtma fırsatı buldular.

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.