Galatasaray: 2-0 :Pendikspor (MAÇ SONUCU)

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Pendikspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Kritik maçı Galatasaray 2-0’lık skorla kazandı ve maç fazlasıyla ligde liderlik koltuğuna oturdu.

Galatasaray: 2-0 :Pendikspor (MAÇ SONUCU)
Yayınlama: 02.12.2023 23:43:30
A+
A-

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ile Ivo Vieira yönetimindeki Pendikspor, Süper Lig’in 14. haftasında kozlarını paylaştı. Heyecan dolu maç Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’nda oynandı. Karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetti. Yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Aleks Taşçıoğlu üstlendi. Galatasaray, Pendikspor’u 2-0’lık skorla mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Galatasaray, ligde maç fazlasıyla 37 puanla liderlik koltuğuna oturdu. Pendikspor ise 13 puanda kaldı.

69′ GOL | Galatasaray, Bakambu’nun golü ile öne geçti! Ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Mertens sağ ayağayla sert vurdu, kaleci Erdem topu çıkardı. Yükselen topu takip eden Bakambu kale sahası içi sol çaprazında kafayı vurdu. Meşin yuvarlak kaleci Erdem’in üzerinden ağlarla buluştu:0-1

82′ GOL | Ziyech’ten muhteşem gol! Ziyech uzak mesafeden sol ayağıyla çok sert vurdu, sağına uzanan kaleci Erdem’in elinden seken top ağlarla buluştu: 0-2

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.