KCS Dış Ticaret, Automechanika Astana’da büyüme hedeflerini paylaştı

Koçaslanlar Holding bünyesinde faaliyet gösteren ve PAKCS markasıyla öne çıkan KCS Dış Ticaret, bu yıl ilk defa 17-19 Nisan tarihlerinde Kazakistan’da düzenlenen Automechanika Astana Fuarı’na katıldı.

KCS Dış Ticaret, Automechanika Astana’da büyüme hedeflerini paylaştı
Yayınlama: 17.04.2024 15:05:03
A+
A-

Şirket Genel Müdürü Murat Turhan, fuarda yaptığı açıklamada, Automechanika Astana’nın Orta Asya’daki büyüme stratejileri için önem taşıdığını ve PAKCS markasının uluslararası bilinirliğini artırmayı hedeflediklerini vurguladı.

KCS Dış Ticaret, Automechanika Astana’da

KCS Dış Ticaret, daha önce MIMS Moscow, Equipe Auto Algerie ve Automechanika İstanbul gibi önemli fuarlara da katılmıştı. Automechanika Astana’ya katılımın, şirketin hızla büyümeye devam ettiğini ve yeni ticari ilişkiler kurduğunu gösterdiğini belirten Turhan, fuarların KCS Dış Ticaret ve PAKCS’ın uluslararası bilinirliğini ve müşteri portföyünü genişletmelerine yardımcı olduğunu ifade etti.

Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmayı hedefleyen KCS Dış Ticaret, Automechanika fuarlarını bu amaç için önemli bir platform olarak görüyor. Turhan, müşterilerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunarak iş ortaklarının rahatlığını sağlamanın öncelikleri olduğunu söyledi.

Şirket, PAKCS ürün ailesiyle çözüm ortağı olma konumunu güçlendirmeyi ve müşterilerin her talebini karşılayabilme esnekliğine sahip olmayı amaçlıyor. Geniş ürün yelpazesi ile ihtiyaçlara uygun çözümler sunan KCS Dış Ticaret, bu sayede iş ortakları için bir çözüm anahtarı olmayı hedefliyor.

KCS Dış Ticaret, PAKCS markasının uluslararası pazarlardaki varlığını güçlendirmeye devam edecek. Turhan, bu hedef doğrultusunda çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini ve Automechanika Astana gibi fuarların bu yolda önemli bir katkı sağlayacağına inandıklarını belirtti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.