Mustafa Varank: Bursa’da Hizmet Kervanı Devam Etsin

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Millet Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen tören ile açıldı.

Mustafa Varank: Bursa’da Hizmet Kervanı Devam Etsin
Yayınlama: 25.02.2024 16:43:36
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yapımını üstlendiği Millet Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi, düzenlenen tören ile açıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ‘Millet Mahallesi Gençlik ve Spor Merkezi’nin açılış töreni, bugün Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan ve Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve AK Parti Milletvekili Mustafa Varank’ın katılımı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarından önce Gençlik ve Spor Merkezi’nin tanıtım filmi gösterildi.

“GÜÇLÜ BİRLİKTELİK”

Tanıtım filminden sonra açılış konuşmasını gerçekleştirmek üzere kürsüye davet edilen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Tarih kültür kenti olduğu kadar Yıldırım aynı zamanda bir spor kentidir. Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi gibi birçok tesisi Yıldırım’ın her yerine inia ediyoruz. Spor deyince sadece fiziksel aktivite değil, disiplin, takım ruhu ve lider olmayı öğretiyoruz. Bunları yaparken hiçbir ayrı-gayrımız yok. Bakanlık ve büyükşehirimiz desteği ile hizmet üretmeye gayret ediyoruz. Yeni okul alanları oluşturarak gençlerimize hitap edecek özel mekanları sizlere kazandıracağız. Üçlü ve güçlü birliktelik diyoruz. Yıldırım sizinle güzel” şeklinde konuştu.

 

“ANAKUCAKLARININ SAYISINI 100’E ÇIKARACAĞIZ”

Herkesi selamlayarak konuşması için kürsüye gelen Başkan Aktaş ise, “Biz gençlerimiz sporla ve bilimle büyüsün istiyoruz. Bu yüzden yeni yeni mekanlar açıyoruz. Buradan mahalle çocuklarımız istifade edecekler. Bursa’nın en büyük ikinci mahallesi burası. Bugün de açtığımız merkez, pazar yerinden sosyal merkezlere kadar birçok organizasyonu hayata geçiriyoruz. Bizim derdimiz ve heyecanımız var. Geleceğimiz olan yavrularımızın hayatını dert ediyoruz. 32 tane Anakucağı açtık. 100′ e çıkaracağız sayısını. Karşı taraf yapılanlara engel olmaya çalışıyor. Fakat sizler gerçekleri biliyorsunuz. Fen labaratuvarından müzik sınıflarına kadar her şeyi yapıyoruz. YKS kursları açıyor ve çocuklarımızın istifade etmesini sağlıyoruz. Çocuklarımız hiçbir ücret ödemeden üniversite sınavına hazırlanıyorlar. Hiçbir şey yapmayıp aksine yapılanları da engellemeye çalışanlara kanmayınız” ifadelerini kullandı. Yıldırım’ın hızlı ve hormonlu büyüdüğünü vurgulayan Başkan Aktaş, kaçak yapılarla mücadele ettiklerini ve yakın zamanda daha güzel bir görüntü oluşacağını belirtti.

BURSA’DA HİZMET KERVANI DEVAM ETSİN”

Bursa AK Parti Milletvekili Mustafa Varank ise, “Geçtiğimiz günlerde yine bir tesisin açılışını gerçekleştirmiştik. Bugün burada Millet Mahallesi’ndeki güzel eserin açılışını gerçekleştiriyoruz. O kadar çok hizmet ve proje belediyelerimiz tarafından hayata geçiriliyorki yetişemiyoruz. Bu da bizim siyaset tarzımızı yansıtıyor. Taş üstüne taş koymak ve vatandaşlarımızı hizmetlerle buluşturmak istiyoruz. Hamdolsun vatandaşlarımızla oturduğumuzda ve konuştuğumuzda ‘siz çalışıyorsunuz’ diyorlar. Biz istiyoruzki Bursa’da bu hizmet kervanı devam etsin. Biz hemşehrilerimizi ayırt etmeden hizmet gerçekleştirmek istiyoruz. Projelerimize karşı çıkılıyor. Bu dönemde de Cumhur İttifakı’nın memsuplarına sizlerden destek bekliyoruz” diye konuştu.

HABER: ŞERİFE ÖZ

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.