Musk ile Zuckerberg kafes dövüşü yapacak, X platformundan canlı yayınlanacak

Eski adı Twitter olan X mikro blog platformunun sahibi Elon Musk ile Meta CEO’su Mark Zuckerberg’in kafes dövüşü yapıp yapmayacakları uzun süredir merak konusu olurken, beklenen açıklama sonunda geldi. Zuckerberg ile kafes dövüşü yapacaklarını ve X platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacağını belirten Musk, gelirin de gaziler derneğine bağışlanacağını ifade etti.

Musk ile Zuckerberg kafes dövüşü yapacak, X platformundan canlı yayınlanacak
Yayınlama: 07.08.2023 09:35:17
A+
A-

Elon Musk, Meta Üst Yöneticisi (CEO) Mark Zuckerberg ile yapacakları “kafes dövüşünün” X platformu üzerinden canlı yayımlayacağını ve gelirini gaziler derneğine bağışlayacağını duyurdu.

“DÖVÜŞ X ÜZERİNDEN CANLI YAYIMLANACAK”

Musk, X platformundan yaptığı açıklamada, “Zuck ve Musk’ın dövüşü, X üzerinden canlı yayımlanacak. Elde edilen tüm gelir, gaziler derneğine bağışlanacak” bilgisini paylaştı.

MUSK: İDMAN YAPMAK İÇİN VAKTİM YOK

Başka bir paylaşımında da tüm gün ağırlık kaldırarak dövüşe hazırlandığını belirten Musk, “İdman yapmak için vaktim yok, o yüzden ağırlıkları iş yerime getirdim” ifadesini kullandı.

ZUCKERBERG’E MEYDAN OKUMUŞTU

Musk, Zuckerberg’e “Threads” adı verilen “Twitter alternatifi, metin tabanlı bir platform kuracağı” yönündeki haberlerin ardından dövüş için meydan okumuştu. Zuckerberg de 22 Haziran’da sosyal medyada yaptığı paylaşımda “kafes dövüşü” teklifini kabul ettiğini duyurmuştu.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.