T-BOSS ile %40 zaman ve %30 su tasarrufu

 MAYEL Makine Endüstri Teknolojileri A.Ş., park, bahçe ve ada sulamalarında inovasyonu tasarrufla buluşturan T-BOSS Tankerli Otomatik Sulama Sistemleri’ni piyasaya sürdü. “Daha az kaynak, daha çok verim” sloganıyla geliştirilen T-BOSS, Türkiye’de bir ilk olarak sulama sistemlerinde %40 zaman ve %30 su tasarrufu sağlıyor.

T-BOSS ile %40 zaman ve %30 su tasarrufu
Yayınlama: 17.04.2024 16:50:16
A+
A-

Su kaynaklarının azaldığı günümüzde öne çıkan T-BOSS, sürdürülebilirliğe önem veren belediyelerin gözdesi haline geldi. Bitki türüne göre ayarlanabilir nozulları sayesinde yağmurlama, dip sulama, alan sulama ve uzak mesafeye nokta atışı sulama imkanı sunan T-BOSS, su, yakıt ve zamandan tasarruf sağlayarak bir sezonda kendi maliyetini bile çıkarabiliyor.

T-BOSS ile sulama sistemlerinde tasarruf dönemi başladı

Güvenli ve kontrol edilebilir sulama

T-BOSS ile sulama işlemi, kabin içinde görevli operatör tarafından güvenli ve profesyonel bir şekilde, akan trafikte oluşabilecek iş kazalarına yol açmadan gerçekleştiriliyor. Sulama yapılan bölgede, sulama miktarı anlık olarak kaydedilebildiği için sulama işleminin takibi kolaylaşıyor.

T-BOSS ile sulama sistemlerinde tasarruf dönemi başladı

Mobil GPS ile tam kontrol

Araç üzerinde bulunan mobil GPS sayesinde tankerin anlık konumu ve tükettiği su miktarı, şoföre ait kimlik bilgileri, kullanılan su miktarı, katedilen mesafe ve sulama süresi raporlanabiliyor. Tüm operasyonlar merkezi bir yazılım üzerinden online veya offline olarak izlenebiliyor ve sisteme kaydedilebiliyor. Bu sayede performans ölçümü kolaylaşıyor ve daha verimli bir sulama hizmeti sunuluyor.

Belirli periyotlarda otomatik sulama

Belirli periyotlarda sulanması gereken yeşil alanlar da sistem üzerinden tanımlanabiliyor. Uydu destekli sistem sayesinde yeşil alanın büyüklüğü otomatik olarak belirlenerek gereken su miktarı hesaplanıyor ve sulama operasyonunun başarıyla tamamlandığı takip edilebiliyor.

MAYEL T-BOSS Tankerli Otomatik Sulama Sistemleri, park, bahçe ve adalara inovatif ve sürdürülebilir bir sulama çözümü sunarak hem su kaynaklarının korunmasına hem de şehirlerin daha yeşil ve yaşanabilir hale gelmesine katkıda bulunuyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.