Üreten Eller Kadın Dayanışma ve Kalkındırma derneği iftar programında buluştu

Üreten Eller Kadın Dayanışma ve Kalkındırma Derneği üyeleri, iftar programında bir araya geldi.

Üreten Eller Kadın Dayanışma ve Kalkındırma derneği iftar programında buluştu
Yayınlama: 02.04.2024 11:59:35
A+
A-

İftar yemeğinin ardından konuşan Dernek Başkanı Yasemin Akbulut, derneğin kadınların dayanışma içinde bulunarak kalkınmalarını hedeflediğini belirtti.

Akbulut, “Derneğimiz, kadınların bir araya gelerek dayanışma içerisinde bulunmalarını ve birlikte projeler geliştirerek kalkınmalarını hedeflemektedir. Amacımız, kadının toplumdaki eşitsizliğini gidermek sosyal, hukuksal, ekonomik, sağlık, kültürel vb. yaşamın her alanında aktif rol almasını sağlamaktır” dedi.

Derneğin misyonunun kadın bilincini yükseltmek ve kadının kendi öz iradesini açığa çıkararak kendini ifade edebilmesini sağlamak olduğunu vurgulayan Akbulut, “Çeşitli atölye çalışmaları, eğitimler ve sosyal projeler düzenleyerek kadınların güçlenmesine ve birlikte daha güzel bir dünya yaratmalarına katkıda bulunmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Başkan Yardımcısı Tuğba Canatar ise konuşmasında birlik ve beraberliğin devam etmesini temenni ederek, şimdiye kadar gerçekleştirdikleri projelerden bahsetti ve bundan sonra da kadınlar için faaliyetlerinin devam edeceğini söyledi. “Üreten kadınlar olarak birlikte daha güzel başarılara imza atacağız” diyen Canatar, kadınların gücüne olan inancını dile getirdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.