Yıldırım Belediyesi başkanı basın mensuplarıyla bir arada

Yıldırım Belediyesi başkanı basın mensuplarıyla bir arada
Yayınlama: 18.07.2023 20:36:05
A+
A-

Yıldırım Belediye Başkanı düzenlediği etkinlikle basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gerçekleştirilen etkinlik geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan Cumalıkızık Orman Parkı’nda yapılıyor. Düzenlenen programa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz katıldı.

“BASIN MENSUPLARIYLA KADERİMİZ BİR”

Basın mensuplarına yemeğin ardından açıklamalarda bulunan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Basın mensuplarıyla kaderimiz bir. Sizler gibi bizde gece gündüz çalışıyoruz. Bugün sohbet havasında buluşalım istedik. Biz her yıl değerlendirme toplantısı gerçekleştiriyoruz. Ekim ayında bir değerlendirme toplantısı yapacağız” dedi.

Projelerinden bahseden Yılmaz, “Bizim birçok alanda projelerimiz var. Kentsel dönüşüm, ulaşım, kültürel çalışmalarız var. Yüz ölçümü Bursa’nın yüzde biri, nüfus olarak yüzde 20sine takabul ediyor. Hızlı bir büyümemiz ve yoğunluğumuz var. Bu yoğunluk işimizi zorlaştırıyor. Burada en önemli sorun sosyal alan olarak öne çıkıyor. Vakıf Bera kent parkı gibi birden fazla kent parkı yaptık. 40a yakın sil baştan yenilediğimiz parklarımız var. Şimdi yine önümüzde devam eden projelerimiz var. Mollarap’ta yeşil alan yapacağız. Kamulaştırmalarımızı yaptık” ifadelerini kullandı.

 

 

“CUMALIKIZIK ORMAN PARKI BİZİM TAAHHÜTLERİMİZDEN BİRİYDİ”

Cumalıkızık Orman Parkı’ndan bahseden Yılmaz, “Cumalıkızık Orman parkı bizim taahhütlerimizden biriydi. Taşlık kayalık bir alandı burası. Çalı çırpı anlamında sık bir alandı. Ciddi bir temizlik gerçekleştirdik. Burası kötü işlere de mekan olmuştu. Yaptığımız çalışmayla birlikte ondan da arındırmış olduk. Kayaları temizleyip buraya tonlarca toprak getirdik. 100 bin metrekarelik bir alanın 80 bin metrekaresini yeşillik alan oluşturdu. Parkımızın içinde 360 araçlık otoparkımız var. Lavabolarımız ve çocuk parklarımız var. Küçük kitap evlerimiz de var” şeklinde konuştu.

Yılmaz, “Burası sadece Yıldırım’ın değil, Bursa’nın bir değeri oldu. Geçen hafta açılışını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz gün buraya geldiğimizde Yıldırım dışından da buraya gelenlerin olduğunu gördük. Ben kısaca Cumalıkızık’ı özetlemiş olayım. 75 milyon bir rakam harcandı” dedi.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.