AK Parti Bursa’dan Bayramlaşma programı

AK Parti Bursa’dan Bayramlaşma programı
Yayınlama: 27.06.2023 14:40:08
A+
A-

AK Parti Bursa İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde  düzenlendi.

Bayramlaşma programına ;Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, Önceki Dönem Sanayi ve Ticaret Bakanı Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekilleri, Bursa Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkan ve Yöneticileri ve  siyasi parti temsilcileri katılım sağladı.

 

Ak Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan’ın konuşmasından satır başları;

”14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta Bursa olarak seçimlerde farkımızı ortaya koyduk.Daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine Bursa üzerine düşen görevi yerine getirdi.AK Parti olarak Türkiye genelinde ortalamasının 4 puan üzerinde ve Cumhur ittifakı olarak da Cumhurbaşkanımıza verilen oylarda da Türkiye ortalamasının tam 2 puan üzerinde bir oy potansiyelimizle Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi arz etmiş olduk.Tüm Bursa teşkilatına huzurlarınıza çok teşekkür ediyorum.

 

Cumhurbaşkanımız güzel bir ifade kullanmıştı öyle bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek demişti.Hakikaten de öyle oldu bu seçim sonuçlarıyla Biz milletimize bu 20 yıl içerisinde yapmış olduğumuz hizmetlerle ve Allah’ın izniyle 5 yıllık hizmet süresi içerisinde sunmanın derdindeyiz.”

 

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın konuşmaları;

“Teşkilatımızın aldığı kararla bayramlaşma programını bugün gerçekleştirerek, aslında Bayramın coşkusunu bugünden yaşıyoruz.  Rabbim keseceğimiz kurbanları yapacağımız ibadetleri en güzel şekilde kabul eylesin.Bayramımız mübarek olsun.

Bayramlar birliğin beraberliğin kardeşliğin paylaşmanın en çok hissedildiği günlerdir. Küslerin barıştığı kavgaların sona erdiği dönemlerdir.Rabbim inşallah bayramı bu şekilde doya doya yaşamayı nasip etsin.Yeni bir seçim sürecinden çıktık ama bir seçim süreci bitti başka bir seçim sürecine doğru hızla gidiyoruz.Bir aksilik olmazsa 9 ay sonra inşallah hem  Bursamızda hem de ülkemizde yerel seçimler gerçekleşecek.Temmuz ayı itibariyle yoğun açılışlara başlıyoruz inşallah.Dediğim gibi 9 ay sonra yapılacak yerel seçimde Rabbim inşallah bizleri mahcup etmesin.19 yıldır Belediye Başkanlığı yapan birisi olarak söylüyorum Bana verilecek ünvan ne olursa olsun, 14 Mayıs ve 28 Mayıs’ta olduğu gibi bayrağımızı  en yukarılara dikmek adına el birliğiyle gayretle mücadele edeceğim.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank’ın konuşmaları:

”Sevgili Bursalılar, Bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.Tüm Bursalı hemşehrilerimizin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.Bayramın Bursamıza,ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.Cumhurbaşkanımız Seçim gecesi Kısıklı’da evinin önündeki otobüsün üstüne çıktığında Tabii ki bir zafer kazanmanın mutluluğunu yaşıyordu ama hemen bize bir hedef koydu. Yerel seçimlerde çok çalışmalıyız dedi.Biliyorsunuz bizim bir sloganımız var ;Durmak yok,yola devam. Bu seçim bizim için çok önemli bir seçimdi.Hamdolsun bu milletin hakkı ödenmez bize çok değerli bir 5 seneyi ,5 senelik krediyi daha vermiş oldu.

İnşallah Bu dönem hep beraber güzel hizmetler yapacağız.Türkiye neyi hak ediyorsa o hizmetlerde vatandaşlarımızı buluşturacağız.Ondan sonra Aslında çok daha rahat bir döneme girmiş olacağız. Millete hizmet etme sevdasıyla çıktığımız bu yolda zaferlerle yürümeye devam edeceğiz.İdeolojik olarak neyi düşünüyorsanız düşünün, fikriniz neye yakınsa yakın olsun ama yerel seçim demek belediyecilik demek.

Yerelde vatandaşa hizmet etmek demek. Onun için Biz diyoruz ki bu yerel seçimlerde Cumhur İttifakı olarak biz bütün belediyeleri alalım.Nilüfer’i bu CHP zulmünden kurtaralım. Mudanya ve Gemlik’i CHP zulmünden kurtaralım. Arkadaşlarımız buralarda görevler alsınlar, vatandaşlarımıza hizmet etsinler.Kim hizmet ediyorsa, kim hizmet edecekse Bursalı hemşerilerimiz ona oy versinler. İnşallah bu anlayışla önümüzdeki yerel seçimlerde farklı bir neticeyi Bursa’dan alabileceğiz.Biz buna inanıyoruz değerli kardeşlerim.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ak Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala’nın konuşmaları;

“Değerli Kardeşlerim buraya gelirken yetişebildiğimiz kadarıyla tek tek arkadaşlarımıza merhaba derken, bakıyorum da her birinize anlatacak hikayelerimiz var. Her biriyle oturduğumuzda söyleyecek sözümüz var, gelecek tasavvurumuz var. bu çok kıymetli bir husus.Burada bulunan kardeşlerimiz bugün Kurban Bayramı için bayramlaşmak üzere bir araya geldi.Bu heyet Türkiye’de kurulduğu günden bugüne kadar girdiği her seçimi kazanarak, önündeki bütün engelleri kaldırarak, hedeflerine doğru ilerleyen bir hareketin anlayışıdır bu.Bursa’da yaşayan kardeşleimizin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Bütün partileri mensuplarının bayramlarını tebrik ediyorum.

 

İnşallah daha büyük başarılar bizi bekliyor , daha güzel yarınlara Türkiye’yi biz taşıyacağız. 20 yıl sonra yine girdiği seçimi kazanan bir Cumhurbaşkanımız ve çoğunluklu bir şekilde Cumhur İttifakı mecliste.Türkiye’nin önüne milletimiz bir 5 yıllık siyasi bir otoban fırsatı verdi.

Biz de fırsatı en güzel şekilde değerlendireceğiz.Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.Türkiye’nin siyasetinin daha da iyi olması, demokrasisinin daha da gelişmesi için, kalkınmasının daha da hızlanması için çalışarak elimizden geleni yapacağız.”

 

 

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.