Gemlik’te Halk Günü’nde vatandaşlar Başkan Deviren ile buluştu

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, katılımcı ve şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde düzenlenen ‘Halk Günü’ programında vatandaşlarla bir araya geldi.

Gemlik’te Halk Günü’nde vatandaşlar Başkan Deviren ile buluştu
Yayınlama: 17.04.2024 16:25:07
A+
A-

Yerel seçimlerden sonra başlatılan Halk Günü programı ile Gemlikliler, istek, öneri ve şikâyetlerini Başkan Deviren’e doğrudan iletebiliyor. Başkan Deviren, bu buluşmalar kapsamında vatandaşları Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde misafir etti. Halk günlerinin belli periyotlarla devam edeceği belirtildi.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ’Halk Günü’nde vatandaşları dinledi

Halk Günü’ne katılan vatandaşlar, Başkan Deviren’e göreve geldiği günden bugüne kadar yapılan çalışmalar ve halkla iç içe olduğu için teşekkürlerini ilettiler. Ziyaretler sırasında vatandaşların istek ve beklentileri dinlenerek not alındı. Başkan Deviren, ilgili müdürlüklere talimatlar vererek çözüm noktasında gerekli yönlendirmeleri yaptı.

Vatandaşların talepleri, özel kalem müdürlüğü ve beyaz masa personelleri tarafından titizlikle kaydedildi.

Vatandaşlar, talep ve şikâyetlerini 444 16 05 numaralı santralden veya 0531 680 55 50 numaralı telefondan WhatsApp üzerinden de iletebilecekler.

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren ’Halk Günü’nde vatandaşları dinledi

Halk Günü’ne ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Şükrü Deviren şu ifadeleri kullandı:

“Halk Günü programımız ile vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların istek, öneri ve şikâyetlerini dinleme imkanı buluyoruz. Bu sayede hem Gemlik’te yapılan çalışmaları vatandaşlarımıza doğrudan aktarabiliyor hem de onların taleplerine hızlı bir şekilde çözüm üretebiliyoruz. Halkımızla iç içe olmak ve onların ihtiyaçlarını karşılamak bizim için her zaman öncelikli olmuştur. Halk Günü programlarımızın bundan sonra da belli aralıklarla devam edeceğini belirtmek isterim.”

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.