İşte Kılıçdaroğlu’nun seçim propagandasının arkasındaki isim!

İşte Kılıçdaroğlu’nun seçim propagandasının arkasındaki isim!
Yayınlama: 26.04.2023 18:47:32
A+
A-

Mutfak videoları, kurum baskınları, ABD ziyareti ve aykırı çıkışlarıyla dikkat çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu ve partisinin seçim propagandasını yöneten ekibin kim olduğu ortaya çıktı.

Bir süredir mutfak videoları gündeme gelen 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Alevi’ videosuyla gündeme oturdu. CHP liderinin tartışma konusu olan videosu, ‘mezhepçilik yaparak toplumu ayrıştırdığı’ gerekçesiyle eleştiri konusu oldu.

SEÇİM PROPAGANDASININ ARKASINDAKİ İSİM

Mutfak videoları, kurum baskınları, ABD ziyareti ve aykırı çıkışlarıyla dikkat çeken CHP lideri Kılıçdaroğlu ve partisinin seçim propagandasını yöneten ekibin kim olduğu merak konusu oldu.

Seçim sürecinde yürüttüğü propagandayla dikkat çeken Kılıçdaroğlu’nun yönlendiren ekibin başında FutureBright şirketinin sahibi Akan Abdula olduğu öğrenildi.

AKAN ABDULA KİMDİR?

CHP liderinin akıl hocalığını yapan Yugoslavya doğumlu Akan Abdula’nın ABD’de Case Western Reserve Üniversitesi’nde eğitim gördüğü ifade edildi. Londra’daki ünlü reklam ve medya planlama şirketi Millward Brown‘da araştırma direktörü olarak görev yapan Akan Abdulla’nın New York merkezli Grey Worldwide reklam ajansında stratejik planlama üzerinde çalıştığı öğrenildi.

20 yıldır reklamcılık yapan Akan Abdula’nın, kendi şirketi FutureBright ve Davranış Enstitüsü‘nü kurduğu belirtildi.

 

Peki, Abdula’nın danışmanlığındaki Kılıçdaroğlu neler yaptı?

AYRIMCILIK GÖRDÜĞÜNÜ İDDİA EDEREK SİNİR UÇLARINA DOKUNDU

2023 seçimlerine ilginç yöntemlerle hazırlanan CHP lideri Kılıçdaroğlu, toplumun sinir uçlarıyla oynaması dikkat çekiyor.

Altılı Masa’da ‘Alevi’ olduğu gerekçesiyle aday yapılmasına karşı çıkılan Kılıçdaroğlu, “Alevi olmaz diyen bu sisteme, doğru olan, dürüst olan, ahlaklı olan olur, diyecek misin? Son bir el verecek misin? Bu ayrıştırıcı sistemi kökünden yıkmaya hazır mısın?” ifadesiyle ayrımcılık gördüğünü iddia etti.

EV ORTAMINDA SİMGESEL MESAJLAR

CHP’nin reklam danışmanlığını yapan Abdulla’nın CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun mutfak videolarına yön verdiği belirtildi.

Kılıçdaroğlu’nun sözde ev halinin yansıtıldığı videolarda, dikkat çeken mesajlar verilmeye çalışıldı. CHP liderinin yayınladığı bir videoda, raflara “Başarabiliriz”, “Yürüyüş” ve “Kapital” kitaplarının yerleştirildiği görüldü. FETÖ’nün 17/25 Aralık Emniyet Yargı darbe girişimiyle kurduğu kumpas dava dosyası da Kılıçdaroğlu’nun önüne konuldu.

MUTFAKTA GÖRÜNTÜ VERMEK İÇİN AÇIKLAMA YAPTI

Bir başka mutfak videosunda ise “Saat 22:00’da çok önemli açıklamalarda bulunacağım” diyen Kılıçdaroğlu, elle tutulur bir açıklamada bulunmadı. Ancak mutfak görüntüsüyle ön plana çıkmaya çalıştı.

Mutfakta video kaydı alan Kılıçdaroğlu, Boğaz manzaralı geceliği 100 bin lira olan otel odasında görüntülenmesiyle mütevazilik algısı boşa çıktı.

ABD ZİYARETİNİ DE ORGANİZE ETTİ

Kılıçdaroğlu’nun ABD Dışişleri Bakanlığı, Büyükelçilik, Dünya Bankası, ABD Başkanı Joe Biden’a yakın düşünce kuruluşları ve Washington Post ile görüştüğü ABD ziyaretini de Akan Abdula’nın planladığı ve organize ettiği iddia edildi.

Ziyaretin gizli planlandığını ancak Gazeteci Anıl Sural’ın ifşa ettiğini açıklayan Gazeteci Ceyhun Bozkurt, Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyaretini kendisine yakın birçok ismin bile bilmediğini ifade etti.

KURUMLARA YAPILAN BASKINLARIN ARKASINDA DA MI O VAR?

Aydınlık’ta yer alan habere göre; randevu almadan baskın yapar gibi kurum ve kuruluşların önüne giden ve içeriye girmek için kapıları zorlayan Kılıçdaroğlu’nun bu eylemlerinin arkasında da Akan Abdulla olduğu ileri sürüldü.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.