Erdoğan babamız gibi yerini kimse dolduramaz!

Erdoğan babamız gibi yerini kimse dolduramaz!
Yayınlama: 17.04.2023 16:37:35
A+
A-

İngiliz Guardian gazetesi seçimlere kısa süre kala yer verdiği haberinde Türk seçmenlerin görüşlerini paylaştı. Guardian’a konuşan İflah Oluklu isimli genç “Erdoğan bizim için baba figürü gibi” ifadelerini kullandı.

Guardian'a Türk seçmenden seçim cevabı: Erdoğan babamız gibi yerini kimse dolduramaz!

İngiltere merkezli The Guardiann gazetesi, Cumhur İttifakı’nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ve 6’lı masanın adayı Kemal Kılıçdaroğlu arasında geçecek seçim yarışıyla ilgili bir seçmenin görüşlerini paylaşırken, hiç beklemediği yanıtlar aldı.

23 yaşında olduğu belirtilen İflah Oluklu’nun, Erdoğan hakkında dikkat çeken ifadelerine yer verildi.

“Baba figürü gibi, yerini kimse dolduramaz”

Oluklu’nun, yıllardır hükümetin başındaki isim olan Erdoğan’ın yerini muhalefet cephesinden kimsenin dolduramayacağına ilişkin sözleri paylaşıldı:

“Erdoğan bizim için Türkiye’de bir baba figürü gibidir. 20 yıldır ülkeyi yönetiyor. Onu liderden uzaklaştırmanın imkansız olduğunu düşünmüyorum ama özellikle bu muhalefet içerisinde onun yerini doldurabilecek kimse yok” 

Erdoğan bizim için Türkiye’de bir baba figürü gibi. 20 yıldır ülkeyi yönetiyor.

Onu liderlikten uzaklaştırmanın imkansız olduğunu düşünmüyorum. Ama bilhassa bu muhalefet arasında onun yerini doldurabilecek kimse yok.

“Erdoğan’a özgürce oy veriyoruz, körü körüne değil”

Oluklu, konuşmasının devamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verme davranışına da vurgu yaparken, “Özgür irademiz var ve ona göre oy veriyoruz.” ifadesini kullandı.

 “İnsanlar bizden, Erdoğan’a, AKP’ye oy verenlerden koyunmuşuz gibi bahsediyor, körü körüne oy veriyormuşuz gibi. Ama durum hiç de öyle değil, biz özgür seçime sahibiz ve ona göre oy kullanırız” 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.